pondělí 25. dubna 2016

Dvoustovka se blíží

Tento týden v sobotu jedeme dvoustovku, takže je tu drobný update.
V tuto chvíli evidujeme 16 jezdců, což je historicky nejvíc. Sice asi směšně malé číslo v porovnání se spoustou jiných zemí nebo jiných akcí, ale pro nás rekord. Seznam odvážných je zde:

Příjmení Jméno
Friedl Jan
Hebeda Jiří
Hrvol Robert
Laca Pavel
Lieskovský Matěj
Maršálek Petr
Matějička Jozef
Mezera Mirek
Müller Pavel
Němec Petr
Novotný Matěj
Pečínka Radek
Pecha Martin
Přikryl Milan
Švejdová Ivana
Vodičková Alžběta

Pokud jste se hlásili, ale tady se nevidíte, něco se někde pokazilo. Zkuste prosím ještě jednou na hebi(smotaná ryba)email(tečka)cz poslat své jméno a příjmení, přidáme vás na startovní listinu. Přihlašování je otevřeno až do konce středy 27.4.2016. 

Jak už jsme psali start je v sobotu 30.4. v 7:30 z výchozího bodu ttrasy, což jak z ní vidíte je na ulici Selská kousek od Proškova náměstí. Naproti je hotel Zanam, vedle Pohádková pizzerie. Pokud přijedete na start autem, vhodné místo na jeho odložení na celý den můžou být ulice Borky nebo Franzova, obě klidné vedlejší kde se obvykle nějaké místo najde. Dokud je nás takhle málo, nebude to problém. 

Pro ty co to neznají připomínám, že na startu se každý zapíše do startovní listiny, dostane brevet kartu a kartu s itinerářem trasy. Doporučuju vlastní propisku, sice budeme mít pár levných šmejdíků na rozdání, ale jistota je jistota. Je na každém individuálně jakou si vezme s sebou mapu, gps navigaci nebo jestli to podle seznamu projížděných obcí a čísel cyklotras a silnic zvládne bez toho. 
V 7:30 se otevírá startovní okno, takže kdo si dokáže vše vypapírovat ještě před tím, nemusí ztratit ani minutu. Za tím účelem budeme přihlašování a briefing zahajovat cca 15 minut předem. 
Při startu se dozvíte i kde na trase jsou kontrolní body a jak prokázat jejich projetí, včetně dosažení cílového v limitu, tedy do 21:00. Na trase se pochopitelně může kdekoliv skrývat překvapivý předem neoznámený kontrolní bod. Takže žádné zkratky ;-). 

To je prozatím vše, těšíme se na vaši účast. 

Za Czech Randonneurs
Jirka

Žádné komentáře:

Okomentovat