čtvrtek 17. ledna 2019

Update kalendáře 2019

Calendar update for 2019

Stránku s kalendářem brevet pro letošní rok jsme doplnili o další podrobnosti.
Ke všem jízdám jsou doplněné časy a místa startu. Používáme dvě lokace, většina tras je z Brna-Maloměřic a některé novější startují v Přísnoticích.
Trasy opakované z loňska mají doplněné odkazy na mapu s trasou. U dvou jízd se trasa teprve připravuje.
Dokončujeme také všechny náležitosti roku 2018 a objednali jsme medaile těm, kteří je chtěli. Jakmile nám medaile přijdou, začneme je a oštítkované homologované brevet karty rozesílat úspěšným jezdcům.
Poslední novinkou je, že díky množícím se dotazům ze zahraničí začneme psát všechny informace k brevet jízdám i anglicky.

Since we are getting growing number of questions from participants from other countries we will from now on post all the information regarding brevet rides in both Czech and English.
Today we have expanded our calendar page.
Each ride has now also the time and place where it starts. We use two locations. Most rides originate in Brno-Malomerice and some new ones in Prisnotice.
Rides that have the routes re-used from past years have links to the route maps. For two new rides the routes are being designed now and will be posted later.
We are also in the process of finalizing the year 2018. When we recieve the medals for those who wanted them we will start sending out the medals and brevet cards with homologation stickers.

2 komentáře:

  1. Koukám, že avizované "dvoustovku bez kopců budeme muset ještě trochu upravit" dopadlo tak, že už není bez kopců... :-)
    Ifča

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Ifčo
      Omlouváme se, trasa vznikala jako méně náročná než ta dvoustovka přes Ždánický les. Na mapy.cz to vypadalo slibně i když ne rovně, nakonec to naběhlo na celkem slušné převýšení. Slibujeme ještě jednu rovinatější jen to zvládáme až na příští rok.
      nink

      Vymazat