středa 18. dubna 2018

Výsledky 200km "B" a příprava na 300km

Homologované výsledky druhé letošní dvoustovky jsou tu:
Všem úspěšným jezdcům gratulujeme. 

V sobotu 21.4. nás čeká letošní třístovka. Jak jste jistě našli v kalendáři startuje se ze Selské 65 v 6:00. Vypsání brevet karet chvilku trvá a letos nám navíc trasu zasáhly dvě uzavírky silnic, jedna hned po startu a jedna v Deblíně. Před startem proto každý dostane i dvě mapky k těmto objížďkám a krátce je popíšeme, ať víte, co čekat. Tím pádem kdo chce šetřit každou minutu ať se prosím dostaví aspoň čtvrt hodiny před startem, abychom přípravu stihli a mohli jste startovat opravdu hned v 6:00. Kdo přijde na těsno na šest, bude možná muset chvilku počkat než odstartujeme první vlnu připravených. 
Jinak je vše jako obvykle, tedy každý dostane brevet kartu a cue sheet, který může ušetřit vytahování vlastní mapy nebo gps, ale neumí je plně nahradit. Každý se zapíše na startovní listinu a zaplatí startovné. Pokud někdo zapomene vlastní propisku, nachystáme opět nějaké navíc. Stává se to víceméně standardem a i proto jsme startovné zvýšili na 50Kč :-). 
Počasí zatím vypadá slibně, takže uvidíme, jestli opět přijdou večer bouřky, jako při této třístovce loni a předloni. Třeba budeme letos mít větší štěstí. 
Těšíme se na všechny na startu.
Za Czech Randonneurs
Jirka

Žádné komentáře:

Okomentovat